Personal Yoga

Tijdens een personal yogales werk ik met jou één op één. Tijdens een kennismakingsgesprek stemmen we onder andere jouw behoeftes af. Aan de hand van jouw wensen wordt door mij een yogales op maat gemaakt. Doordat ik met jou alleen aan het werk ben, kunnen we dieper op jouw persoonlijke doelen ingaan, dan wanneer je deelneemt aan een groepsles. Hierdoor kun je een diepere connectie gaan ervaren met zowel je fysieke als mentale welzijn.

Personal yoga is geschikt voor iedereen die fysieke, mentale, emotionele of spirituele klachten ervaart, zoals: stress; burn-out; stijfheid in het lichaam; klachten rondom de menstruatie; paniekaanvallen; last van onzekerheid; disbalans in je leven; last van de overgang; etc.  

Personal yoga is ook geschikt wanneer je al deelneemt aan de groepslessen Hatha of yin-yoga en hierin wilt groeien. Je komt bijvoorbeeld maar niet verder bij bepaalde houdingen en wilt je hier graag in verdiepen; je merkt dat je bepaalde ademhalingsoefeningen maar niet onder de knie krijgt; je wilt je verdiepen in mediteren; je hebt een grote behoefte aan een diepe (eind)onstpanning; etc. In dit geval kan 1 losse personal yoga-les vaak al voldoende zijn.

Een losse les duurt 60 minuten en kost 62,50 euro. 

Bij vragen die dieper liggen, bijvoorbeeld als er sprake is van een burn-out, is mijn advies een (mini)traject aan te gaan, zodat jouw doelen de tijd krijgen zich te kunnen ontwikkelen. 

Scroll naar boven