Indian Head Massage

De Indian Head Massage is een Hindoeïstische massagetechniek, die afstamt van de Ayurvedische massages. Ayurvedische massages stimuleren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen, zodat deze het lichaam makkelijk verlaten via de huid en uitscheidingsorganen. 

De Indian Head Massage is al meer dan 4000 jaar oud en bewijst al die tijd zijn krachtige werking. In de Indian Head Massage wordt er lichte druk uitgeoefend met handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht. Deze handelingen worden afgewisseld met strijkingen waardoor de energie optimaal in beweging wordt gebracht. Door de Indian Head Massage kunnen zowel fysieke als energetische blokkades worden opgeheven. Deze blokkades manifesteren zich in de vorm van bijvoorbeeld hoofdpijn, een stijve nek, gespannen spieren in de rug en ook andere (niet fysieke) stress gerelateerde klachten. Deze massage werkt door op zowel fysiek als geestelijk en emotioneel niveau. 

Mogelijke effecten van een Indian Head Massage: 

Een Indian Head Massage wordt zonder massageolie uitgevoerd. Het is een laagdrempelige massage over de kleding heen, zitten op een stoel in onze prachtige tipi. 

Scroll naar boven